1 suolainen valmispiirakkapohja
400-500 g lohta
1 prk kermaa
2 kananmunaa
n. 40 g baby pinaattia
mustapippuria myllystä
1 ½ tl suolaa
1 rasia Järvikyä Kalamix (sisältää valkosipuliruohoa & lehtipersiljaa)

Levitä taikina vuokaan. Leikkaa lohi paloiksi ja lisää joukkoon ½ tl suolaa. Pilko reilu puolikas rasia Järvikyä Kalamixiä sekä pinaatit pieniksi veitsellä. Lisää nämä lohen joukkoon ja sekoita. Lisää seos piirakkavuokaan. Lisää kerman joukkoon kananmunat, mustapippuria myllystä sekä 1 tl suolaa. Kaada kermaseos vuokaan. Paista 200 asteessa uunin keskitasossa. 35-40 min. Jos sinulla on iso laakea vuoka niin lyhyempi aika riittää. Lisää juuri ennen tarjoilua vielä loput yrtit piirakan päälle.

image_printTulosta