Skip to content
Etusivu
Tuotteet
Nuoret lehdet – UUTUUS
Yrtit
Salaatit
Tuorepestot
Syötävät kukat
Ammattikeittiöt
Reseptit
Ruokalajit
Alkuruoat
Pääruoat
Jälkiruoat
Keitot
Salaatit
Lisukkeet
Makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Juomat
Smoothiet
Raaka-aineet
Liha
Kasvis
Kana tai siipikarja
Kala ja äyriäiset
Kananmuna
Gluteenittomat
Reseptivideot
Teemat
Tietoa meistä
Juuret Järvikylässä
Tarinamme
Järvikylän kartano
Vastuullinen vihervoima
Vastuullisuusraportit
Järvikylän väki
Yhteys
Ota yhteyttä
Rekry
AVOIMET TYÖPAIKAT OPEN POSITIONS
Etusivu
Tuotteet
Nuoret lehdet – UUTUUS
Yrtit
Salaatit
Tuorepestot
Syötävät kukat
Ammattikeittiöt
Reseptit
Ruokalajit
Alkuruoat
Pääruoat
Jälkiruoat
Keitot
Salaatit
Lisukkeet
Makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Juomat
Smoothiet
Raaka-aineet
Liha
Kasvis
Kana tai siipikarja
Kala ja äyriäiset
Kananmuna
Gluteenittomat
Reseptivideot
Teemat
Tietoa meistä
Juuret Järvikylässä
Tarinamme
Järvikylän kartano
Vastuullinen vihervoima
Vastuullisuusraportit
Järvikylän väki
Yhteys
Ota yhteyttä
Rekry
AVOIMET TYÖPAIKAT OPEN POSITIONS
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Etusivu
-
Teemat
Teemat
Jarvikyla
2019-01-30T13:09:47+00:00
Teemat
Poimi talteen vihervoimaiset vinkit ja reseptit!
Yrttiviikolla juhlitaan ihanaa vaihtelua
Kiitos Merville työvuosista!
Uusi Järvikylän kerrosviljelylaitos Juvalle
Juhlien pikkusuolaiset – täydelliset täytteet yrttitahnoilla
Kala ja yrtit – yhdistele ja herkuttele
4 vinkkiä talven yrttien käyttöön
Tuoreyrteistä on moneksi – 5 luovaa tapaa käyttää joulun ylijäämäyrtit
Joulun parhaat yrttivinkit ja reseptit
Hetki tehdä hyvää
35-vuotta Järvikylän tuotteiden juhlaa
Parhaat muistetaan – osa 6
Parhaat muistetaan – osa 5
Parhaat muistetaan – osa 4
Parhaat muistetaan – osa 3
Yrttien kotikasvatus
Parhaat muistetaan – osa 2
Pääsiäisen parhaat yrttivinkit ja menu vaihtoehdot
Bocuse d’Or
Parhaat muistetaan – osa 1
Järvikylä & MasterChef Suomi 2023
Reseptivideot
Yrtit ja salaatit kasvatetaan nyt tuulisähkön voimalla
Uutiskirje
Järvikylä huolehtii, että suomalaisten lautasilla vihertää
Kartanoperheen tuotteet tekevät jokaisesta ateriasta paremman
Vaneljan reseptit
Mintun kasvatusvinkit ja tuorettakin tuoreemmat reseptit
Järvikylä – Suomalaista, vastuullista vihervoimaa ja tuoretta energiaa ympäri vuoden
Raikkauden kesä – tuoreimmat makuparit
Suomalaisten suosikkiarkiruoat vihervoimalla tuunattuna – nappaa reseptit talteen
Kevään tuoreimmat juhlareseptit täynnä vihervoimaa
Tuoreet arkiruoat täynnä virtaa ja vihervoimaa – poimi parhaat reseptit
Taklaa syksyn synkkyys vihervoimalla – tuoreimmat lohturuoat lokakuulle
Tuoreimmat tötteröt – itse tehty jäätelö maistuu aina
Vihervoimaisimmat vappueväät TOP 5
Vihervoimainen kesäpiknik – poimi parhaat vinkit ja tuoreimmat reseptit
Vihervoimaiset suviherkut – poimi kesän tuoreimmat jälkiruokareseptit!
Vihervoimaiset vegereseptit – mahtavat kasvisruoat täynnä tuoreita makuja!
Hyödynnä yrttejä leivonnassa – katso tuoreet reseptit!
Helpot arkiruoat täynnä tuoreita makuja
Joulupöydän tuoreimmat maut – poimi raikkaat reseptit!
Järjestä täydellinen brunssi – kolme tuoretta menua
Uusi paperiruukku helpottaa kierrätystä
Minttumaanantai, timjamitiistai… Yrttiviikon helpot ja herkulliset reseptit arkeen
Basilikan kasvatusvinkit ja vihervoimaisimmat reseptit
Tuoreet ja käytännölliset sisustuselementit – näin sisustat yrteillä
Raikkaimmat smoothiereseptit täynnä vihervoimaa ja tuoreita makuja
Vihervoimaiset DIY-joululahjat
Kotikosmetiikan tuoreimmat vinkit ja reseptit
Sadonkorjuun suussasulavat herkut
Anna kaupan yrteille lisää elinaikaa – kasvata yrttejä oikeaoppisesti kotona
Vähennä ruokahävikkiä – näin hyötykäytät yrttijämät
Helteen helpottajat
Kesän tuoreimmat grillijuhlat
Kesän tuorein kippis! Vihervoimaiset alkoholittomat drinkkireseptit
Mikä yrtti sopii kalan kanssa? – Poimi parhaat vinkit ja reseptit
Suomalaisten suosikkiyrtit TOP 8
Kaamoksen kaatajat TOP 4
Toggle Sliding Bar Area
Haku
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Uusimmat sisällöt
Kiitos Merville työvuosista!
Rosmariini-oliiviöljysaippua
Basilika-limettishotti
Järvikylän rosé
Helena Puolakan juopunut viiriäinen ja varhaiskaalisalaatti
Basilikalla silattu flammkuchen