Yrtti parantaa ateriaa – ja kanapannukin piristyy tujauksella raikasta lehtipersiljaa.

Ainekset

2 kanan rintafileetä
suolaa
öljyä paistamiseen
3 dl kanalientä
2 dl kuohukermaa
½ ruukkua Järvikylän Lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria

Tarjoiluun:
uunijuureksia

Valmistus

  1. Mausta kanat suolalla. Paista niitä pannulla korkealla lämmöllä, kunnes ne ovat ruskistuneet mutta eivät vielä täysin kypsiä. Lisää kanaliemi ja jatka kypsennystä noin 5 min tai kunnes yli puolet liemestä on haihtunut.
  2. Lisää kuohukerma ja jatka kypsentämistä noin 5 min tai kunnes kastike on saostunut.
  3. Sammuta liesi, lisää lehtipersilja ja sekoita. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoile kermainen kanapannu esim. uunijuuresten kanssa.
image_printTulosta