Tietosuoja- ja markkinointirekisteriseloste

Yksityisyyden suoja

Evästeet

jarvikyla.fi käyttää evästeitä (”cookies”) sivuston kävijäliikenteen tilastointiin ja analysointiin. Käytämme evästeitä myös käyttökokemuksen parantamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka yleensä sisältää anonyymin tunnistenumeron. Vierailijan henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Lisätietoja.

Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi selainasetuksia. Huomaathan, että katsomme sinun hyväksyneen evästeiden käytön, ellet poista niitä käytöstä.

Ohjeet evästeiden poistoon.

Tietosuojaan liittyvät kysymykset

Jos sinulla on Famifarm Oy:n tietosuojakäytäntöön tai tietojen käsittelemiseen liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jarvikyla@famifarm.fi.

Famifarmin markkinointirekisteri

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen

1) Rekisterinpitäjä

Famifarm Oy (0584025-2)

Kartanontie 6

79600 Joroinen

2) Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jussi Loimusalo, talouspäällikkö

050 366 4485, jussi.loimusalo@famifarm.fi

3) Rekisterin nimi

MARKKINOINTIREKISTERI

4) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksessa. Rekisteröidyille voidaan lähettää Famifarmiin liittyvää informaatiota esimerkiksi sähköisen uutiskirjeen muodossa. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää suoramarkkinointi. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä. Pyyntö tulee osoittaa kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Henkilötietojen käsittely voidaan erikseen tehtävillä sopimuksilla ulkoistaa toimeksisaajalle, kuten mainos- tai markkinointitoimistolle.

5) Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat yksilöintitiedot: nimi, sähköpostiosoite, ikä.

6) Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään tai YTJ-tietojärjestelmästä tai muista julkisista yhteisörekistereistä sekä julkisesta tietoverkosta kuten www-sivuilta sekä muista julkisista lähteistä.

7) Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta rekisteristä.

8) Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Tietojen käsittelyn teknisen toteutuksen takia tietoja voidaan siirtää alihankkijan käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun ja tiedot voivat teknisesti sijaita alihankkijan palvelimilla. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimella tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

9) Rekisterin suojauksen periaatteet

ATK:lla käsiteltävät tiedot on tietoverkossa suojattu salasanalla ja aineistoon on annettu käyttöoikeus vain rekisterinpitäjän henkilöstölle asiakassuhteen hoitamista varten.