-, Gluteenittomat-Yrtti-chili-tomaattihillo

Yrtti-chili-tomaattihillo

500 g valmista hilloa valmistusaika 30 minuuttia

500 g tomaatteja
2 punaista chiliä
1 dl hillo- tai hillo-marmeladisokeria
1 tl suolaa
½ dl etikkaa
½ ruukkua Timjamia
½ ruukkua Oreganoa
½ ruukkua Basilikaa

Lohko pestyt tomaatit, poista valkoinen, kova kanta ja pane lohkot kattilaan. Lisää silputut chilit siemenineen tai ilman, hillo- tai hillomarmeladisokeri, suola ja etikka. Keitä 10-15 minuuttia. Halutessasi voit keittämisen aikana poimia tomaattilohkojen kuoria pois sitä mukaa kun ne irtoavat. Jäähdytä hillo. Silppua yrttienlehdet ja sekoita silppu jäähtyneeseen hilloon. Purkita ja säilytä jääkaapissa.

Hillo säilyy pari viikkoa jääkaapissa.

2019-04-12T06:32:46+00:00Lisukkeet, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt