Yrtit

Järvikylä toi ensimmäiset yrttinsä ruokakauppoihin 1988. Siitä asti niiden valikoimaa on kasvatettu vuosittain. Tällä hetkellä Järvikylä yrttivalikoimassa on 31 erilaista yrttiä – siis Suomen laajin tuoreyrttien valikoima. Osaa yrteistämme saa myös isommassa ruukussa. Isot yrtit sopivat hyvin esimerkiksi tuliaiseksi tai maistuvaksi ja näyttäväksi koristeeksi terassille tai kesäkeittiöön.

 

Olemme ylpeitä laajasta yrttivalikoimastamme. Haluamme alan uranuurtajana ja suurimpana yrttituottajana Suomessa jakaa oppimaamme tiedon yrttien käytöstä ja yrttien terveydellisistä eduista.  Siksi panostamme vuosittain mahdollisuuksien mukaan yrttikoulutuksiin sekä kaupan ketjuille että yksityisille.

 

Suomalaisessa keittiössä perinteisesti suosittujen persiljan, tillin ja ruohosipulin lisäksi suomalaiset käyttävätkin jo hyvin laajasti erilaisia yrttejä niin ruoanlaitossa, välipaloissa, leivonnassa, kauneudenhoidossa, kodin sisustuksessa kuin koristelussa. Juuri monikäyttöisyys ja helppous lienevätkin suurimpia syitä yrttien suosioon.

 

Tältä sivulta pääset tutustumaan yrttivalikoimaamme sekä yrttien käyttövinkkeihin ja resepteihin!