Salaatit

Ensimmäinen lehtisalaattien sato korjattiin Järvikylän kartanon navettaan rakennetusta kasvihuoneesta vuonna 1987. Siitä asti vihreän osuus suomalaisten ruokapöydässä on kasvanut tasaisesti ja tuonut vuosien varrella 21 erilaista salaattia Järvikylän valikoimaan. Jokainen salaattiruukku pakataan käsin ja puhdistetaan kasvihuoneella niin, että saat sen puhtaana ja tuoreena keittiöösi. Kaikki tuotteemme on kasvatettu luonnonmukaisin keinoin. Tarkempaa tietoa tuotantotavoistamme saat tältä sivulta.

 

Erilaisista lehdistä saat salaatteihisi vaihtelua niin maun, rakenteen kuin värinkin puolesta. Valikoimastamme löytyy pehmeälehtistä, rapeaa, makeahkoa ja mehevää sekä kitkerämpään makuun sopivia salaatteja. Salaattimme myydään joko ruukussa tai pussissa. Ruukusta on helppo nyppiä muutama lehti kerralla ja säilyttää tuote jääkaapissa seuraavaa käyttökertaa varten. Ruukku sopii mainiosti pienempään talouteen ja harvempaan käyttöön. Pussisalaatin etu on sen helppous, mutta toisaalta ei säily avatussa pussissa yhtä hyvin kuin ruukkusalaatti. Siksi se kannattaa käyttää kerralla.

 

Kartanon salaattimme tuotiin markkinoille yrityksen 25-vuotisjuhlien kunniaksi. Kartano-tuoteperheeseemme kuuluu ensiluokkaisia salaatteja, joiden pusseissa kerrotaan kartanon tarinaa. Ne ovat löytäneet paikkansa suomalaisten sydämessä ja keittiössä.