Iki-ihana hollandaise-kastike päivittyy kesäiseksi Järvikylän yrteillä. Tarjoa helppo hollandaise savukalan ja uuden sadon perunoiden kaverina tai valuta kastiketta kypsennetyn parsan päälle.

4 annosta
10 min
kasvis (lakto-ovo), gluteeniton
helppo

115 g voita
2 keltuaista
1 rkl vettä
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa
1 ruukku Järvikylän lehtipersiljaa
½–1 ruukku Järvikylän basilikaa

  1. Sulata voi kiehuvan kuumaksi.
  2. Laita keltuaiset, vesi ja sitruunamehu kapeaan korkeaan kulhoon. Laita sauvasekoitin kulhon pohjaan ja käynnistä. Kaada kuuma voisula joukkoon ohuena nauhana sekoittimen käydessä.
  3. Lisää suola ja yrtit hienonnettuna ja surauta sauvasekoittimella vielä kertaalleen niin että yrtit hienontuvat ja pilkuttavat hollandaisen kauniin vihreäksi.
image_printTulosta