-, Gluteenittomat-Sinappi-ruohosipulikastike

Sinappi-ruohosipulikastike

½ dl Dijon Original -sinappia
1 rkl punaviinietikkaa
¼ dl sokeria
¼ tl suolaa
½ –1 tl valko- tai mustapippuria karkeaksi rouhittuna
½ dl öljyä
½ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia

Mittaa huoneenlämpöiset sinappi, punaviinietikka, sokeri ja mausteet kulhoon. Valuta huoneenlämpöinen öljy ohuena nauhana aineiden joukkoon koko ajan sekoittaen. Silppua ruohosipuli joukkoon.

Tarjoa makkaran tai grillatun possun kanssa tai käytä perunasalaatin kastikkeena. Kastike säilyy jääkaapissa pari viikkoa.

2019-04-12T07:08:47+00:00Lisukkeet, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt