-, Kasvis-Persilja-valkosipuliöljyssä paahdetut juurekset ja salsa verde

Persilja-valkosipuliöljyssä paahdetut juurekset ja salsa verde

4 annosta, vegaaninen

½ dl rypsiöljyä
2 murskattua valkosipulin kynttä tai Järvikylän Valkosipuliruohoa
1 ruukku Järvikylän Persiljaa hienonnettuna
ripaus suolaa
2 palsternakkaa
3 porkkanaa
2 bataattia
2 naurista
½ dl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
1 rkl valutettuja kapriksia
½ tl suolaa

Sekoita rypsiöljy, puolet valkosipulista, 1 rkl persiljasilppua ja suola. Pilko juurekset, levitä uunipellille ja valele öljyseoksella. Paahda juurekset 200 asteessa kypsiksi, n. 30 min.

Valmista salsa verde: soseuta sauvasekoittimella oliiviöljy, sitruunamehu, kaprikset, suola sekä loput valkosipulit ja persiljat. Tarjoile
juuresten kera.

image_printTulosta
2020-02-05T13:31:15+00:00Lisukkeet, Kasvis|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt