1 ½­–2 l kylmää vettä
½ dl tuorepuristettua inkiväärimehua
1 ½ dl tuorepuristettua lime- tai sitruunamehua
1 dl agavesiirappia
1 ruukku Järvikylän Vahvaa Minttua
1 ruukku Järvikylän Thaibasilikaa
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
1 ruukku Järvikylän Romainesalaattia
tai 2pss Nuoret lehdet Romainesalaattia
1 kurkku

Sekoita vesi, mehut ja siirappi. Lisää silputut yrtit joukkoon. Anna maustua muutamasta tunnista yhteen kahteen vuorokauteen jääkaapissa. Siivilöi. Mehulinkoa romainesalaatti ja kurkku, lisää mehu juomaan. Jäähdytä ja nauti.

Vinkki! Jos käytössäsi ei ole mehulinkoa tee näin: silppua romainesalaatti sekä raasta kurkku ja lisää ne yrttisilpun kanssa yhtä aikaa maustumaan liemeen.

image_printTulosta