Yrttirokkakulho

4–5 annosta

2 prk (à 430 g) hernekeittoa
noin 4 dl vettä
½ ruukkua Järvikylän Timjamia
½ ruukkua Järvikylän Kynteliä
tai Meiramia
3 rkl sinappia
2–3 valkosipulin kynttä
(rouhittua mustapippuria, suolaa)

Kaivele hernekeitto purkista kattilaan, lisää vesi, silputut yrtit, sinappia ja murskatut valkosipulin kynnet. Kuumenna kiehuvaksi miedolla lämmöllä rokkaa silloin tällöin sekoittaen. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, rouhittua mustapippuria ja suolaa.

Nauti ruisvoileipien kanssa.

2019-04-11T13:23:49+00:00Keitot, Kasvis, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt