Kalamix-yrttisekoituksen valkosipuliruoho ja lehtipersilja luovat yhdessä pohjan majoneesille, joka on omiaan mm. grilliruokien kaverina. Majoneesi syntyy helpoiten sauvasekoittimella, mutta tämän herkun saa aikaan myös käsin vatkaten.

Noin 4 dl
5 min
hyvin helppo

Ainekset:
1 kokonainen kananmuna
1 keltuainen
0,5 limen kuori ja mehu
1 pkt Järvikylän Kalamix-yrttisekoitusta (sisältää valkosipuliruohoa & lehtipersiljaa)
suolaa
4 dl rypsiöljyä

Ohje:
1. Lisää kaikki ainesosat paitsi öljy korkeareunaisen kannun pohjalle ja soseuta.
2. Kun majoneesin ”pohja” on soseutunut, aloita öljyn lisääminen. Lisää öljyä ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
3. Tarkista lopuksi maku, mausta tarvittaessa suolalla tai limemehulla ja tarjoile

Resepti ja kuvaus; Tastery Foods

image_printTulosta