-, Gluteenittomat-Yrtti-pippurikastike

Yrtti-pippurikastike

10 annosta, valmistusaika 10 minuuttia + maustumisaika

1 prk (150 g) ranskankermaa
2 dl maustamatonta tai turkkilaista jogurttia
2 valkosipulin kynttä
½ ruukkua Järvikylän Basilikaa
¼ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia
¼ ruukkua Järvikylän Persiljaa tai
Lehtipersiljaa
suolaa ja pippurisekoitusta

Kaada ranskakerma ja jogurtti kulhoon. Lisää murskatut valkosipulin kynnet, hienoksi silputut yrtit sekä suolaa ja pippurisekoitusta. Anna maustua jääkaapissa puolesta tunnista seuraavan päivään.

Tarjoa grillatun lihan, kanan tai kalan kanssa. Sopii hyvin myös varhaisperunoiden ja sillin kastikkeeksi.

2019-04-12T07:08:34+00:00Lisukkeet, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt