-, Kala ja äyriäiset-Yrtti-parmesan -lohi

Yrtti-parmesan -lohi

500 g lohta
1 rs Järvikylä Kalamix
Sitruunankuorta
½ sitruunan mehu
1 rkl auringonkukansiemeniä
2 rkl oliiviöljyä
Nokare (n. 50g) parmesanjuustoa
½ tl suolaa

Kalan maustamiseen ennen kypsennystä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Voinokareita

Tee näin:
Ripottele kalan päälle suolaa ja mustapippuria myllystä. Voit suolata kalan jo vaikka pari tuntia ennen paistoa ja siirtää jääkaappiin odottamaan. Lisää voinokareita, paista 200 asteessa n. 30 min riippuen kalan paksuudesta. Pilko Järvikylä Kalamix veitsellä pieneksi. Rouhi myös joukkoon auringonkukansiemenet. Lisää raastettu sitruunan kuori ja puolikkaan sitruunan mehu, oliiviöljy sekä suola. Raasta joukkoon parmesan-juustoa. Sekoita ja lisää seos kypsän kalan päälle. Tarjoile perunoiden kera.

image_printTulosta
2021-06-10T12:27:45+00:00Pääruoat, Kala ja äyriäiset|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat sisällöt