Yrtti-juustomunakas

2 annosta valmistusaika 10 minuuttia

½ ruukkua Järvikylän Basilikaa
½ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia
2 rkl voita ja öljyä
4 kananmunaa
½ dl vettä tai kermaa
1 dl juustoraastetta
¼ – ½ tl suolaa
¼ tl rouhittua valko- tai mustapippuria

Silppua yrtit. Sekoita silppu, kananmunat, neste, juustoraaste ja mausteet. Sulata rasva paistinpannussa ja kaada seos pannuun. Sekoittele pari minuuttia ja anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Silppua ruohosipulia valmiin munakkaan pinnalle.

Nauti hyvän leivän kera.

Vinkki!

Valmista pinaatti-juustomunakas, käytä yrttien tilalla tai ohessa 1 rs (100 g) Järvikylän Pinaattia.

2019-03-14T11:23:59+00:00Alkuruoat, Kananmuna, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt