4-6:lle

250 g soijapapuja, pakaste
1 nippu vihreää parsaa
1 kesäkurpitsaa
150 g sokeriherneitä
1 chilipalko
3 rkl voita
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1/2 ruukkua Järvikylän timjamia
ripaus sormisuolaa
100 g fetajuusto

Keitä jäiset soijapavut vähässä vedessä noin 3 minuuttia. Kaada vesi pois. Puolita parsat, viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna chili. Laita kasvikset, herneet ja pavut pellille.
Sulata voi pannulla tai kattilassa. Lisää mausteeksi sitruunan mehu ja raasta kuori. Kaada sitruunavoi kasvisten päälle pellille ja levitä timjamin oksat päälle. Viimeistele sormisuolalla. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit valmistaa ruoan myös grillissä esim. folionyyteissä. Kun pelti tulee uunista rouhi pinnalle fetajuustoa. Tarjoile heti.
image_printTulosta