-, Liha, Gluteenittomat-Tuorehernekeitto & nyhtölihaa

Tuorehernekeitto & nyhtölihaa

n. 500 g valmista nyhtölihaa esim. pulled pork

Keitto

1 sipuli
1 rkl voita
400 g pakasteherneitä
5 dl kasvislientä
ripaus jauhettua maustepippuria
2 dl kermaa
1 rkl Järvikylän meiramia tai minttua hienonnettuna

Lisäke

100 g ranskankermaa
1 tl Dijon sinappia
mustapippuria myllystä

Kuullota hienonnettu sipuli voissa kattilan pohjalla. Lisää herneet, kasviliemi (5 dl vettä ja 1 kasvisliemikuutio) ja mausteet. Keitä n. 20 min. miedolla lämmöllä. Lisää kerma ja tuore yrtti. Kuumenna ja soseuta suvasekoittimella sileäksi. Jos haluat silkinpehmeää keittoa siivilöi. Valmista lisäkkeeksi kastike sekoittamalla ranskankerma, sinappi ja pippuri.
Annostele lautasille valmista kypsää ja lämmintä nyhtölihaa. Kaada päälle hernekeitto ja lisääpinnalle sinappinen ranskankerma.
2019-03-14T11:30:43+00:00Keitot, Liha, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt