-, Kasvis, Gluteenittomat-Tomaatti-yrttisalaatti

Tomaatti-yrttisalaatti

4 annosta, valmistusaika 10 minuuttia + maustumisaika

1 ruukku Järvikylän Sitruunamelissaa
2 rkl öljyä
¼ tl suolaa
½ –1 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
½ –1 tl sinapinsiemeniä
2–3 tl juoksevaa hunajaa
250 g kirsikkatomaatteja

Sekoita silputut sitruunamelissan lehdet öljyyn, lisää mausteet ja hunaja.

Viipaloi tai puolita pestyt kirsikkatomaatit ja sekoita ne kastikkeeseen.
Anna maustua 15 minuuttia.

Tarjoa rapeakuorisen maalaisleivän kanssa tai ruokien lisukkeena.

2019-04-15T13:27:02+00:00Salaatit, Kasvis, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt