--Timjami-mustikkapullasmoothie by Vaimomatskuu

Timjami-mustikkapullasmoothie by Vaimomatskuu

2 isoa kerrossmoothieta

Pullasmoothie

2 kpl Paloina pakastettua luomubanaania
2 dl Cashewmaitoa
2 rkl Chia-siemeniä
3 kpl Pehmeää kivetöntä taatelia
1/4 tl Kardemummaa
1/4 tl Jauhettua vaniljaa

Timjami-mustikkasmoothie

3 tl Järvikylän timjamia
200 g Kotimaista pakastemustikkaa
1/2-1 kpl Kuorittu punajuuri
1 Sitruunan mehu
1 dl Cashewmaitoa

Tarjoiluun

Tuoretta Järvikylän timjamia
Mustikoita

Valmista ensin pullakerros: Liota chiansiemeniä cashewmaidossa noin vartti ja soseuta sitten kaikki kerroksen raaka-aineet tasaiseksi smoothieksi. Kaada pullasmoothie kannuun ja laita se jääkaappiin tai pakastimeen odottamaan toisen kerroksen valmistumista.

Valmista sitten timjami-mustikkakerros. Blenderiä ei tarvitse pestä välissä! Soseuta ensin pieniksi paloiksi pilkottu kuorittu punajuuri, timjami, sitruunamehu sekä cashewmaito tasaiseksi. Lisää seokseen sitten pakastemustikat vähän kerrallaan, kunnes smoothie on tasaista.

Kokoa timjami-mustikkapullasmoothiet heti: jaa kahden lasin pohjalle ensin suurin osa timjami-mustikkasmoothiesta. Lusikoi kerroksen päälle pullasmoothie ja sitten vielä loput mustikkasmoothiesta. Jos haluat saada smoothieen solmuvärjätyn vaikutelman, työntele hammastikkua ylös alas kerrosten välillä lasin sisäreunaa pitkin. Kruunaa timjami- mustikkapullasmoothiet lopuksi tuoreilla mustikoilla ja timjaminlehdillä.

Ps. Silloin kun sinulla ei ole aikaa rakennella kerrossmoothieita, voit blendata molempien kerrosten raaka-aineet myös keskenään.

Pps. Kun totut punajuuren makuun smoothiessa, sen määrää voi pikkuhiljaa lisätä. Voit myös halutessasi käyttää kypsää punajuurta.

image_printTulosta
2019-04-12T07:25:25+00:00Smoothiet|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat sisällöt