-, Kala ja äyriäiset, Gluteenittomat-Savukala-vesikrassisalaatti

Savukala-vesikrassisalaatti

4 annosta, 20 minuuttia

2 dl maustamatonta jogurttia
1 ruukku Järvikylän Tilliä
1 ruukku Järvikylän Minttua
½ ruukkua Järvikylän Oreganoa
2 valkosipulin kynttä
¼ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
2 tl juoksevaa hunajaa
1 kurkku
1 ruukku Järvikylän Ruustinna Salaattia
300 g lämminsavulohifileetä
2 ruukkua Järvikylän Vesikrassia

Mausta jogurtti silputuilla yrtinlehdillä, valkosipulilla, mausteilla ja hunajalla. Halkaise kuorittu kurkku, vetäise siemenet lusikalla pois, viipaloi puolikkaat ja sekoita ne jogurttikastikkeeseen.

Revi salaatinlehdet laakeaan tarjoiluastiaan, aseta ruodottomat ja nahattomat lohipalat päälle. Levitä jogurttikurkut ja silppua vesikrassin lehdet pinnalle.

Tarjoa salaatti esim. ruisnachojen, karjalanpiirakoiden tai maukkaan leivän kanssa.

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt