Punainen curry Järvikylän tapaan saa makunsa punaisesta currytahnasta, inkivääristä ja tuoreista yrteistä. Jättiravut, thaibasilika ja korianteri vievät makumatkalle aasiaan.

2 annosta

Ainekset
200 g jättikatkaravun pyrstöjä (pakaste)
öljyä paistamiseen
2 valkosipulin kynttä
1,5 rkl punaista currytahnaa
pala inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
2 rkl limen mehua
1 tl sokeria
250 ml kookoskermaa
1 tl kalakastiketta
1/2 ruukku Järvikylän Korianteria ja
1/2 ruukkua Järvikylän Thaibasilikaa
TAI ½ rasia Järvikylä Wokmix 

Valmistus

  1. Sulata jättikatkaravunpyrstöt ja poista niistä pyrstöosat.
  2. Paista öljyssä, johon on lisätty pilkotut valkosipulin kynnet ja raastettu inkivääri.
  3. Lisää currytahna, limen mehu, sokeri ja kookoskerma. Hauduta hetki. Lisää hienonnetut yrtit joukkoon.
  4. Tarjoile jasmiini- tai basmatiriisin kera.
image_printTulosta