Punabasilikaletut

6–8 isoa lettua

1 ½ dl vehnäjauhoja
¾ tl suolaa
½ tl r rouhittua mustapippuria
5 dl maitoa
4 kananmunaa
1 ruukku Järvikylän Punaista basilikaa

Paistamiseen

40 g voita tai margariinia

Tarjoiluun

200 g mozzarellaa
Järvikylän Punaista basilikaa ja
Basilikaa

Sekoita jauhot ja mausteet. Lisää maito joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää kananmunat ja sekoita taikina sileäksi.

Anna turvota 15 minuuttia. Revi basilikalehdet ja sekoita ne taikinaan. Paista letut.

Nauti mozzarellan ja basilikan kera.

2019-04-15T12:26:59+00:00Suolaiset leivonnaiset|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt