Järvikylä Pehtoorin salaatti
Järvikylä Iso Orvokki
Järvikylä Minttu
½ kurkku
100 g pakasteherneitä
1 pkt aitoa fetajuustoa
1 dl cashewpähkinöitä
1 tl juoksevaa hunajaa
Ripaus suolaa

Sitruunainen kastike:
3 rkl sitruunanmehua
1/2 dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
1 tl juoksevaa hunajaa
Mustapippuria myllystä

Sekoita kulhossa kastikeainekset. Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla kevyesti. Varo polttamasta. Lisää pähkinöiden joukkoon lopuksi hunaja. Sekoita ja siirrä lautaselle jäähtymään. Lisää ripaus suolaa. Revi salaatti tarjoiluastiaan, revi joukkoon reilusti tuoretta minttua sekä reilusti orvokin lehtiä. Lisää pilkotut kurkut ja murennettu feta. Lisää sulatetut herneet. Lisää paahdetut pähkinät. Koristele orvokeilla ja lisää päälle kastike.

image_printTulosta