1⁄2 ruukkua Järvikylän minttua tai vahvaa minttua
1⁄2 ruukkua Järvikylän basilikaa tai thaibasilikaa
1⁄2 ruukkua Järvikylän sitruunamelissaa
1⁄2 dl tuorepuristettua sitruunamehua
1⁄2 dl tuorepuristettua inkiväärimehua
1⁄2 dl juoksevaa hunajaa
noin 1 l kylmää vettä
Koristeluun Järvikylän syötäviä orvokkeja

Silppua yrtit kulhoon, lisää mehut, hunaja ja vesi.
Sekoita hyvin. Anna maustua 12–24 tuntia viileässä.
Siivilöi juoma kannuun ja maista. Lisää vettä tarvittaessa.
Koristele ennen tarjoilua syötävillä orvokeilla tai
orvokki-/yrttijääpaloilla. Kippis!

Vinkki! Ota yrttisilppu siivilästä ja käytä smoothieen.
Istuta loput yrtistä kasvimaalle tai ruukkuun.

image_printTulosta