4 annosta

300 g kuivattua pastaa (esim. penne tai ricatoni)
vettä
suolaa
250 g naudan jauhelihaa
1 munakoiso
1 sipuli
2-3 rkl oliiviöljyä
1 lihaliemikuutio
viherpippuria
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 pienen luomusitruunan kuoriraaste ja mehu
1 ruukku Järvikylän Oreganoa
ruukku Järvikylän Thaibasilikaa
suolaa

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Ruskista jauheliha, munakoisokuutiot ja sipulilohkot laakeassa paistokasarissa. Mausta murennetulla lihaliemikuutiolla ja kämmenpohjassa rouhituilla viherpippureilla.

Lisää tomaattimurska joukkoon, huuhtaise purkki vesitilkalla ja kaada sekaan.

Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella. Silppua oreganon ja thaibasilikan lehdet kastikkeeseen. Tarkista maku, mausta tarvittaessa suolalla.

Nosta pasta keitinvedestä kastikkeen joukkoon, sekoita kevyesti.

Valuta tilkka oliiviöljyä annosten päälle.

image_printTulosta