-, Gluteenittomat-Minttu-leipäjuustoruudut

Minttu-leipäjuustoruudut

Noin 24 kpl, 20 minuuttia

1 ruukku Järvikylän Vahvaa Minttua
1 prk (200 g) sitruunarahkaa (esim. Valio)
600 g leipäjuustoa
½ dl pistaasipähkinöitä rouhittuna

Irrota mintun lehdet ja silppua ne hienoksi. Mausta sitruunarahka silpulla ja laita seos tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin. Leikkaa hyvin valutettu leipäjuusto noin 2,5 cm:n neliöiksi ja siirrä neliöt tarjoiluvadille. Pursota minttu-sitruunarahkasta ruusukkeet juustopalojen päälle ja ripottele pistaasipähkinärouhetta ruusukkeiden päälle.

Tarjoa juhlapöydässä, brunssilla tai pikkunaposteluna.

2019-04-15T13:24:05+00:00Alkuruoat, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt