6 kpl perunoita
1 ruukku Järvikylän Jääsalaattia
1 ruukku Järvikylän Lollo Rossoa
1 ruukku Järvikylän Mizunaa
2 kpl porkkanaa
1 prk anjovista
suolaa
valkopippuria
1 kpl sitruuna
oliiviöljyä

Keitä perunat sekä porkkanat kypsäksi. Purista sitruunasta mehu ja sekoita siihen oliiviöljyä. Kuori ja viipaloi jäähtyneet perunat, marinoi ne sitruunamehu-oliiviöljyseoksessa noin tunnin ajan.

Kuori jäähtyneet porkkanat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita perunoiden joukkoon ohuita jääsalaattisuikaleita ja porkkanaviipaleet sekä mizunan lehtiä. Asettele vadin pohjalle tammenlehtisalaatin lehtiä, kumoa salaatti lehtien päälle, mausta hieman suolalla ja valkopippurilla. Asettele anjovissuikaleet kauniisti salaattipedille.

Koristele sitruunan siivuilla ja mizunan lehdillä.

image_printTulosta