Kesän raikkain salaatti syntyy Järvikylän Kesäinen-salaattisekoituksesta, täyteläisestä brie-juustosta, mehukkaista mansikoista ja suolaisen makeista pähkinöistä. Koko komeuden kruunaa Järvikylän uutuus, Balsamico-basilikavinegretti.

4–6 annosta
15 min
kasvis (lakto-ovo), gluteeniton, munaton
helppo

2 pussia Järvikylän Kesäinen-salaattisekoitusta
200 g brie-juustoa
5 dl mansikoita
2 dl pähkinäsekoitusta
¼ tl suolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa

lisäksi
Järvikylän Balsamico-basilikakastiketta

  1. Kaada salaatit isolle vadille tai annoskulhoihin.
  2. Leikkaa brie sopiviksi suupaloiksi ja nosta salaatin joukkoon.
  3. Poista mansikoista kanta, leikkaa viipaleiksi salaattiin.
  4. Paahda pähkinäsekoitusta kuumalla kuivalla pannulla pari minuuttia. Varo polttamasta! Siirrä pannu syrjään liedeltä ja kääntele suola ja hunaja pähkinöiden joukkoon. Ripottele pähkinäseosta salaatin pinnalle ja tarjoa heti balsamico-basilikakastikkeen kanssa.
image_printTulosta