Vihreä maukas qazpacho-keitto maustuu tässä reseptissä korianterilla.

3-4 annosta
15 min
Hyvin helppo

Ainekset
1 kurkku
1 vihreä omena
1 avokado
kourallinen siemenettömiä vihreitä viinirypäleitä
1-2 rkl turkkilaista jogurttia
1 ruukku korianteria
loraus ekstra-neitsytoliiviöljyä
0,5 sitruunan mehu
suolaa

Lisäksi
kourallinen jokiravunpyrstöjä
Järvikylän korianteripestoa

Ohje
1. Leikkaa kurkku ja omena paloiksi ja siirrä tehosekoittimen kannuun
yhdessä muiden ainesten kanssa ja soseuta tasaiseksi. Mausta gazpacho suolalla.
2. Sekoita jokiravunpyrstöt korianteripeston kanssa ja jätä maustumaan noin 5 minuutiksi.
3. Tarjoile keitto marinoitujen rapujen, korianterin ja oliiviöljyn kanssa.

Resepti ja kuvaus: Tastery Foods

image_printTulosta