-, Kasvis, Gluteenittomat-Isoäidin lehtisalaatti

Isoäidin lehtisalaatti

4 annosta, 15 minuuttia

2 kananmunaa
1 ruukku Järvikylän Pehtoorin- tai
Kartanon salaattia
1 ruukku Järvikylän Mizunaa
8 kypsää kirsikkatomaattia

Kastike

1 dl kuohukermaa
1 ½ tl sokeria
¼ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
1 tl sinappia
1 rkl etikkaa
¼ ruukkua Järvikylän Persiljaa

1 dl,1 ½ tl,¼ tl,¼ tl,1 tl,1 rkl,¼ ruukkua

kuohukermaa,sokeria,suolaa,rouhittua valkopippuria,sinappia,etikkaa,Järvikylän Persiljaa

,,,,,,https://jarvikyla.fi/product/persilja/

Keitä 6–7 minuutin munat ja jäähdytä ne kylmällä, juoksevalla vedellä. Kuori kananmunat ja erota keltuaiset kastikkeen valmistuskulhoon ja suikaloi valkuaiset. Revi tai leikkaa salaatinlehdet ja halkaise pestyt kirsikkatomaatit.

Kaada kerma keltuaisten päälle kulhoon, lisää sokeri, suola, pippuri, sinappi ja etikka. Vatkaa seosta kunnes se on kastikemaisen sakeaa, lisää persiljasilppu joukkoon.

Sekoita salaattikasvikset kevyen ilmavasti tarjoilukulhossa ja valuta kastike juuri ennen tarjoilua salaatin päälle. Tarjoa salaatti esim. varhaisperunoiden ja kalan kanssa.

2019-04-15T07:29:00+00:00Salaatit, Kasvis, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt