Resepti yhteistyössä Fredman, Hätälä & Järvikylä

1 kpl Sitruuna
1 kpl Lime
1 ruukku Järvikylän tilliä
6 cl Giniä
3 rkl Karkeaa merisuolaa
1 rkl Sokeria
n. 700 g Hätälä lohifile

Lisäksi Fredman Vahapaperi ja Fredman Folio

Raasta sitruksien kuoret ja hienonna tilli. Viipaloi sitrukset veitsellä siivuiksi. Sekoita kuoriraaste, hienonnettu tilli, sokeri ja karkea merisuola keskenään. Sivele gini lohifileen pintaan ja hiero sen jälkeen mausteseos käsin fileeseen. Asettele sitrusviipaleet fileen päälle. Kelmuta tiukasti tuorekelmuun ja anna maustua kylmässä 24 tuntia. Pyyhi maustuneen fileen pinta puhtaaksi ja kuivaksi. Siivuta ohuelti ja tarjoile.

image_printTulosta