-, Gluteenittomat-Basilika-appelsiinijäätelö

Basilika-appelsiinijäätelö

¾ l

5 dl kuohukermaa
3 kananmunan keltuaista
1 ½ dl sokeria
1 vaniljatanko
1 (luomu)appelsiinin kuoriraaste
1–1 ½ ruukkua Järvikylän Basilikaa

Kuumenna kerma, keltuaiset, sokeri, halkaistu sekä raaputettu vaniljatanko ja appelsiinin kuoriraaste lähes kiehumispisteeseen koko ajan vatkaten. Jäähdytä. Poista vaniljatangon puolikkaat. Lisää basilikan lehdet liemeen ja pyöräytä seos monitoimikoneessa tai blenderissä sileäksi ja kauniin vaalean vihreäksi seokseksi. Kaada jäätelömassa rasiaan ja siirrä pakastimeen. Sekoita jäätelöseosta 3–4 kertaa, noin 20 minuutin välein. Anna jähmettyä jäätelöksi. Annostele jäätelö tötteröihin tai jälkiruoka-astioihin.

2019-03-14T11:13:36+00:00Jälkiruoat, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt