-, Kana tai siipikarja-Aasialaiset wingsit korianteriöljyllä ja hoisin-dipillä

Aasialaiset wingsit korianteriöljyllä ja hoisin-dipillä

4 annosta

1 ruukku Järvikylän Korianteria
1 dl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
½ tl suolaa

1 ½ kg marinoimattomia wingsejä
1 dl hoisinkastiketta
1 limen mehu
suolaa

Tee korianteriöljy: Soseuta sauvasekoittimella puolet korianterista ja oliiviöljy tasaiseksi soseeksi. Murskaa valkosipulinkynsi ja hienonna parin sentin pala chiliä; soseuta ne oliiviöljyseoksen joukkoon. Mausta suolalla.

Sekoita wingsien sekaan puolet korianteriöljystä. Grillaa kypsiksi niin, että wingsit saavat väriä, rasva sulaa ja nahka rapeutuu. Nosta wingsit loppuun öljyyn, anna maustua hetki.

Dippiä varten sekoita hoisinkastike, loput korianterista hienonnettuna ja haluamasi määrä chiliä. Sekoita joukkoon limemehu. Lisää suola.

image_printTulosta
2020-05-05T11:43:13+00:00Pääruoat, Kana tai siipikarja|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt