Loppukesän sadonkorjuu on kotimaisten makujen kulta-aikaa. Tuoreista antimista loihdit nopeita arkiruokia, lumoavia jälkiruokia ja valloittavia välipaloja.
Ota kaikki irti sesongin edullisista marjoista ja kasviksista hurmaavien reseptiemme avulla.
2 helppoa tapaa hyödyntää sesongin herkut
Syö sellaisenaan
Tuoreet kotimaiset kasvikset maistuvat mahtavalta myös ihan sellaisenaan – taivaalliselta suussasulavan soosin kanssa. Surauta nopea avokadohummus tai pyöräytä kotimaisista kurkuista helppo tsatsiki kasvisten kaveriksi. Toimii niin nopeana välipalana kuin synnittömän sallittuna naposteltavanakin.
Sujauta mukaan arkiruokaan
Pastat, kastikkeet, padat ja laatikot saavat ihanaa lisämakua satokauden kasviksista. Vaihda puolet reseptin riisistä, pastasta, lihasta tai perunasta kasviksiin. Näin ruoan kuitu- ja vitamiinipitoisuus kasvaa, väristä ja mausta puhumattakaan.