Resepti yhteistyössä Fredman, Hätälä & Järvikylä

200g Punajuuria
100g Kotimaisia omenoita
100g Porkkanaa
1 prk Vuohentuorejuustoa
Perunalastuja, murskattuna
Järvikylän yrttejä (esim. timjami, meirami) nypittynä
Rypsiöljyä
Mustapippuria myllystä

1. Paahda punajuuret 200-asteisessa uunissa kypsäksi, koosta riippuen 30–45minuuttia. Anna punajuurten jäähtyä, kuori veitsellä ja leikkaa suupaloiksi. Mausta suolalla ja rypsiöljyllä.
2. Kuori omenat, poista kota ja leikkaa suupaloiksi. Veistä porkkanasta kuorimaveitsellä lastuja. Notkista vuohenjuusto kulhossa käsi tai sähkövatkaimella, ohenna tarvittaessa vedellä.
3. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan kerroksittain ja koristele yrteillä.

image_printTulosta