Skagen-salaattitaco

4 annosta

300 g katkarapuja sulatettuna
100 g majoneesia
100 g créme fraîchea
1 rkl sitruunan kuoriraastetta
tabascoa maun mukaan
mustapippuria
1 ruukku Järvikylän Romainea

Puristele ravut siivilässä mahdollisimman kuiviksi. Sekoita ravut, majoneesi ja créme
fraîche. Mausta sitruunankuorella, tabascolla ja mustapippurilla.

Asettele salaatinlehtiä kaksi vierekkäin ja yksi päälle. Laita skagenia keskelle.

Vegaani: korvaa ravut paistetulla tofulla ja majoneesi sekä créme fraîche vegaanisilla
versioilla.

image_printTulosta
2020-02-10T07:27:11+00:00Alkuruoat, Kasvis, Kala ja äyriäiset|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt