-, Gluteenittomat-Meloni-mansikkasalaatti

Meloni-mansikkasalaatti

4 annosta, 15 minuuttia

¼ cantaloupe melonia
4 dl mansikoita

Kastike

3 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunaja-omenaviinietikkaa
1 tl sitruunamehua
suolaa, pippuria
1 ruukku Järvikylän Villirucolaa

Leikkaa melonilohko ohuiksi viipaleiksi ja asettele viipaleet viuhkamaisesti lautasille. Paloittele mansikat ja ripottele palat meloniviipaleiden päälle.

Sekoita kastikkeen aineet, pyöräytä rucolat kastikkeessa ja nosta ne keoiksi lautasille. Valuta astiaan jäänyt kastiketilkka salaattiannosten päälle

Tarjoa grillattujen leipäviipaleiden kanssa alkupalana.

2019-03-14T11:07:18+00:00Salaatit, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt