--Kotikosmetiikan tuoreimmat vinkit ja reseptit

Kotikosmetiikan tuoreimmat vinkit ja reseptit

Helpot ja toimivat kotikosmetiikkareseptimme pursuavat vihervoimaa ja luonnon omia ihmeaineita.

Nauti rentouttava spa-elämys edullisesti oman kodin rauhassa ja poimi talteen nopeat reseptit kasvojen pikaiseen virkistykseen, jalkojen hemmotteluun, hiusten huoltamiseen ja vartalon kuorintaan täältä.

Ilo irti koti-spa-illasta

Panosta tunnelmaan

Tee hemmotteluhetkestäsi kokonaisvaltainen elämys kaikille aisteille. Kietoudu pehmeään kylpytakkiisi, sytytä kynttilöitä, laita rauhoittavaa musiikkia soimaan ja lisää juomaveteesi pari kurkkuviipaletta – aito spa-tunnelma on taattu.

Hyötykäytä hävikki

Kokkailussa ylijääneet yrtit toimivat kotikosmetiikassa täydellisesti. Älä siis suotta heitä nahistuneita yrttien jämiä pois, vaan loihdi niistä vaikkapa vihervoimaisen virkistävä vartalonkuorinta. Lisää tuoreita vinkkejä hävikin hyödyntämiseksi.

Porukassa parempi

Jos hemmottelutuokio yksin tuntuu vieraalta idealta, kutsu kaverit mukaan. Spa-ilta on mitä loistavin tapa viettää aikaa porukalla! Kotikosmetiikan valmistaminen on helppoa ja nopeaa – siitä nauttiminen terapeuttista ja ihanaa.

Vihervoimainen lahja

Luonnonmukainen kotikosmetiikka on myös mitä loistavin lahjaidea. Paketoi suloiseen lasipurkkiin, koristele ja ojenna vaivalla tehty kaunis ja käytännöllinen lahja, jossa näkyy oma kädenjälkesi.

Kotikosmetiikan vihervoimaiset reseptit

image_printTulosta
2019-04-15T09:20:42+00:00

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat sisällöt