-, Kasvis, Gluteenittomat-Basilika-rucolasalaatti

Basilika-rucolasalaatti

2–4 annosta, 10 minuuttia

1 ruukku Järvikylän Basilikaa
1 ruukku tai rasia Järvikylän Villirucolaa
2 kypsää tomaattia
1 kypsä avokado
75 g ranskankermaa
karkeaksi rouhittua mustapippuria
1 rkl vaaleaa balsamicoa tai vaaleaa balsamikastiketta
1 dl pecorinosta tai parmesaanista vuoltuja lastuja

Pane revityt basilikan- ja rucolanlehdet kulhoon. Pilko tomaatit ja esikäsitelty avokado päälle. Lisää ranskankerma, mustapippuri ja balsamituote joukkoon. Sekoita hyvin.

Siirrä salaatti tarjoilukulhoon tai annosastioihin ja ripottele juustolastut pinnalle.

2019-06-10T13:45:40+00:00Salaatit, Kasvis, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt