-, Kala ja äyriäiset, Gluteenittomat-Siikaa minttu-hernesalsan kera

Siikaa minttu-hernesalsan kera

4 annosta, 20 minuuttia + maustumisaika

1 Ruukku Järvikylän Aasian Yrttejä (Aasian minttu, Thaibasilika, Korianteri)
3 rkl öljyä
3 rkl kala- tai soijakastiketta
2 rkl punaista currytahnaa
1–2 rkl ruokokidesokeria
1 rkl korianteria silputtuna
400–500 g siikafileetä

Hernesalsa

2 rkl oliiviöljyä
200 g vihreitä herneitä, tuore tai pakaste
½ dl Aasian minttua silputtuna
½ ruukkua Järvikylän Romaine -salaattia
suolaa, mustapippuria

Koristeluun
Järvikylän Thai-basilikaa

Sekoita öljy, kala- tai soijakastike, currytahna, ruokokidesokeri ja korianterisilppu. Leikkaa siikafileet ohuiksi viipaleiksi nahkaa myötäillen. Nosta viipaleet tarjoiluvadille tai lautasille. Valuta tai sivele kastike viipaleiden päälle. Peitä kelmulla, laita jääkaappiin ja anna maustua 1–3 tuntia.

Sekoita herneet (pakasteherneet sulatettuna), minttusilppu, ohuiksi suikaloitu romaine-salaatti, suola ja pippuri. Anna maustua. Annostele hernesalsa kalaviipaleiden päälle ja  riivi thaibasilikan lehtiä koristeeksi.

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt