Ratatouille

8 annosta, 60–90 minuuttia

1 sipuli
½ dl oliiviöljyä
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
2 paprikaa
2 pihvitomaattia
1 tl suolaa
1 tl karkeaksi rouhittua pippurisekoitusta
2 tl sokeria
1 ruukku Järvikylän Provencen Yrtit -sekoitusta
1 prk (400 g) tomaattimurskaa

Pilko kuoritut sipulit, esikäsittele kasvikset ja paloittele ne. Kuumenna öljy padassa ja lisää kasvikset. Kypsennä 10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää mausteet, kaksi kolmasosaa silputuista yrteistä sekä tomaattimurska joukkoon. Pane kansi päälle ja kypsennä liedellä miedolla lämmöllä tai uunissa 150 asteessa 45–60 minuuttia.

Silppua loput yrteistä kypsän ratatouillen pinnalle. Nauti leivän, pihvin tai makkaran kera.

2019-09-25T12:25:37+00:00Pääruoat, Kasvis, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt