Kukkakaalipizza

10 pientä, 2 isoa

Pohja

1 dl siemennäkkileipä siemensekoitusta ( Risenta/gluteeniton)
½ tl suolaa
½ dl kiehuvaa vettä
1 (500 g) kukkakaalia
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
150 g juustoraastetta

Täyte

150 g pizzakastiketta
1 pallo (120 g) mozzarellaa
10–20 kirsikkatomaattia
1 porkkana ohuina lastuina tai karkeana raasteena
150 g (savu)juustoraastetta
1 ruukku J ärvikylän Oreganoa

Mittaa siemennäkkileipäseos ja suola kulhoon, kaada kiehuva vesi päälle ja anna turvota 15 minuuttia. Murusta kukkakaalin kukinnot monitoimikoneessa ja sekoita murut, silputut basilikan lehdet, juustoraaste ja suola siemenseokseen.

Leivinpaperoi uunipelti, annostele kukkakaaliseos pizzapohjiksi. Jaa täyteaineet pizzoille. Paista uunissa 220 asteessa 15–20 minuuttia.

Anna makujen tasaantua 5 minuuttia. Riivi oreganon lehtiä pinnalle ja nauti.

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt