4 annosta, vegaaninen
½ dl rypsiöljyä
2 murskattua valkosipulin kynttä tai Järvikylän Valkosipuliruohoa
1 ruukku Järvikylän Persiljaa hienonnettuna
ripaus suolaa
2 palsternakkaa
3 porkkanaa
2 bataattia
2 naurista
½ dl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
1 rkl valutettuja kapriksia
½ tl suolaa
Sekoita rypsiöljy, puolet valkosipulista, 1 rkl persiljasilppua ja suola. Pilko juurekset, levitä uunipellille ja valele öljyseoksella. Paahda juurekset 200 asteessa kypsiksi, n. 30 min.
Valmista salsa verde: soseuta sauvasekoittimella oliiviöljy, sitruunamehu, kaprikset, suola sekä loput valkosipulit ja persiljat. Tarjoile
juuresten kera.