6 annosta
1 kesäkurpitsa
3 paprikaa eri värit
2 punaista tai vihreää chiliä
2 fenkolia
muutama oksa Järvikylän Rosmariinia
¼ dl oliiviöljyä
1 rkl vaaleaa luomusiirappia
merisuolahiutaleita, rouhittua pippuria
Kastike
3 rkl sinappia
½ dl öljyä
suolaa, pippuria
1 sitruunan mehu
1 rkl vaaleaa luomusiirappia
¼ ruukku Järvikylän Timjamia silputtuna
Tarjoiluun
maalaisleipää
Kuumenna uuni 230 asteeseen.
Pilko esikäsitellyt kasvikset suurehkoiksi paloiksi ja siirrä palat ja rosmariini kulhoon. Valuta oliiviöljy ja vaalea luomusiirappi päälle, lisää suolaa ja pippuria. Sekoita hyvin.
Levitä kasvikset (leivinpaperoidulle) uunipannulle ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
Sekoita kastike.
Paahda tai pariloi leipäviipaleet. Annostele kasvikset leiville ja valuta kastiketta kasvisten päälle. Nauti haaleana.