Parissa minuutissa valmis helppo ja maukas lisuke mihin tahansa aasialaiseen ruokaan. Pak choin varret säilyvät rapeana, kun taas lehdistä tulee mehukkaan makuisia.
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
2 rkl rypsiöljyä
1 pussi Pak Choita
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chili pituussuunnassa ja poista siemenet. Hienonna chili.
Kuumenna pannussa rypsiöljy ja lisää valkosipuli ja chili. Paista niitä kuumalla pannulla noin minuutin ajan, kunnes ovat saaneet hieman väriä. Katkaise tällä välin pak choi-lehdet tyveä myöten.
Siirrä pannu levyltä sivuun. Lisää pak choit pannulle ja pyöräyttele niitä pari kertaa. Pak choita ei siis enää tässä vaiheessa tarvitse enempää paistaa, vaan se kypsentyy nopeasti sivuun vedetyllä, vielä lämpimällä pannulla.