6 annosta, 25 minuuttia
2 salottisipulia
2 rkl oliiviöljyä
3 dl riisiä
6 dl vettä
1–2 limeä
1 kanelitanko
1 tl suolaa
1 ruukku Järvikylän Korianteria
2 rkl oliiviöljyä
Kuori ja silppua salottisipulit. Laita sipulisilppu ja öljy pannuun, kuumenna miedolla lämmöllä pari minuuttia sekoitellen. Lisää kylmällä vedellä huuhtaistu riisi ja jatka kuullottamista kunnes riisi-sipulisilppu näyttää läpikuultavalta. Varo liikaa kuumentamista, sillä ainekset eivät saa ruskistua. Lisää vesi, yhden limen raastettu vihreä kuoriosa, limeistä puristetut mehut, kanelitanko ja suola. Keitä noin 12 minuuttia. Anna riisin muhia kannen alla 5 minuuttia liedeltä ottamisen jälkeen. Pyöräytä korianterisilppu ja oliiviöljy riisin joukkoon ennen tarjoamista. Tarjoa ruokien lisukkeena.