Tomaatti-burratasalaatti on italialainen klassikko, joka muuntautuu entistäkin paremmaksi, kun siihen lisää yrttiöljyn sekä kevyen maukkaan, kirvelillä maustetun Järvikylän Raikas-salaattisekoituksen.
2 annosta
10 min
helppo
1 pussi (75 g) Järvikylän Raikas-salaattisekoitusta
250 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
1 pallo burrataa tai buffalomozzarellaa
Yrttiöljy
3/4 dl rypsiöljyä
1/2 nippua Järvikylän Lehtipersiljaa
1/2 nippua Järvikylän Korianteria
1 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
1 valkosipulinkynsi kuorittuna
- Jaa salaattisekoitus kahdelle lautaselle. Poimi muutama oksa kirveliä lautasilta sivuun koristelua varten.
- Viipaloi ja puolita kirsikkatomaatit erikokoisiksi ja -muotoisiksi paloiksi. Levitä salaattisekoituksen päälle.
- Revi burrata kahteen osaan ja asettele lautasten keskelle.
- Soseuta kaikki kastikkeen ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Ripottele annosten päälle reilusti yrttiöljyä. Koristele kirvelillä. Tarjoile heti.