Kesän raikkain salaatti syntyy Järvikylän Rucolasta, Torpparin Triosta, täyteläisestä brie-juustosta, mehukkaista mansikoista ja suolaisen makeista pähkinöistä.

4–6 annosta
15 min
kasvis (lakto-ovo), gluteeniton, munaton
helppo

1 pussi Järvikylän Rucola 
1 rku Järvikylän Torpparin Trio
200 g brie-juustoa
5 dl mansikoita
2 dl pähkinäsekoitusta
¼ tl suolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa

  1. Kaada salaatit isolle vadille tai annoskulhoihin.
  2. Leikkaa brie sopiviksi suupaloiksi ja nosta salaatin joukkoon.
  3. Poista mansikoista kanta, leikkaa viipaleiksi salaattiin.
  4. Paahda pähkinäsekoitusta kuumalla kuivalla pannulla pari minuuttia. Varo polttamasta! Siirrä pannu syrjään liedeltä ja kääntele suola ja hunaja pähkinöiden joukkoon. Ripottele pähkinäseosta salaatin pinnalle ja tarjoa heti balsamico-basilikakastikkeen kanssa.
image_printTulosta