Kesän raikkain salaatti syntyy Järvikylän Rucolasta, Torpparin Triosta, täyteläisestä brie-juustosta, mehukkaista mansikoista ja suolaisen makeista pähkinöistä.
4–6 annosta
15 min
kasvis (lakto-ovo), gluteeniton, munaton
helppo
1 pussi Järvikylän Rucola
1 rku Järvikylän Torpparin Trio
200 g brie-juustoa
5 dl mansikoita
2 dl pähkinäsekoitusta
¼ tl suolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
- Kaada salaatit isolle vadille tai annoskulhoihin.
- Leikkaa brie sopiviksi suupaloiksi ja nosta salaatin joukkoon.
- Poista mansikoista kanta, leikkaa viipaleiksi salaattiin.
- Paahda pähkinäsekoitusta kuumalla kuivalla pannulla pari minuuttia. Varo polttamasta! Siirrä pannu syrjään liedeltä ja kääntele suola ja hunaja pähkinöiden joukkoon. Ripottele pähkinäseosta salaatin pinnalle ja tarjoa heti balsamico-basilikakastikkeen kanssa.