4 annosta

3 kpl tomaattia
1 kpl sipulia
1 kpl valkosipulin kynttä
2 ½ rkl oliiviöljyä
½ ruukku tuoretta Järvikylän basilikaa
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
½ vaalea vuokaleipä

Hienonna tomaatit ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Pehmennä tomaatit, sipulit ja puristettu valkosipulin kynsi oliiviöljyssä paistinpannulla. Mausta seos hienonnetulla tuoreella basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Valitse bruchettaa varten makusi mukaan vaaleaa leipää esim. maalais- tai paahtoleipää. Paahda leipäviipaleet paahtimessa ja jaa kuuma tomaatti-sipuliseos leipäviipaleille.

Tarjoa leivät esimerkiksi alkupalana tai iltapalana. Halutessasi voit voidella paahdetut leivät oliiviöljyllä ja hieroa pintaan valkosipulia.

image_printTulosta